logoEMT3

Híreink

2021 Terméke – Akkreditált Tanúsítvány az Antikorrupciós Irányítási Rendszer Követelményei szerint.

ISO 37001:2019 teljeskörű UKAS akkreditációval!

A megvesztegetés vagy korrupció olyan társadalmi jelenség, amely során valaki a rábízott hatalommal előny érdekében visszaél.A korrupció egy széles körben elterjedt jelenség, amely komoly társadalmi, morális, gazdasági és politikai aggályokat vet fel, aláássa a jó kormányzást,  gátolja a fejlődést és torzítja a versenyt.

A megvesztegetés vagy korrupció elleni küzdelem eszköze az ISO 37001:2019 szerinti antikorrupciós irányítási rendszer.
Ez a szabvány a nemzetközi jó gyakorlatot tükrözi és valamennyi jogrendben alkalmazható. Egyaránt alkalmazható továbbá kis, közepes és nagy méretű szervezetekre, akár a közszférában, akár a magánszférában vagy a nonprofit ágazatban végzik tevékenységüket.

Az EMT Zrt (NQA Hungary) az NQA Certification Limited tanúsítási szervezeten keresztül, egyedülálló módon teljeskörű UKAS akkreditációval rendelkezik az összes műszaki területre. Az akkreditációs folyamatnak köszönhetően a kiadott tanúsítvány érvényessége a világon a lehető legszélesebb körű.


Hogyan lehet ajánlatot kérni?

Mivel az akkreditációs szabályokkal összhangban az ISO 37001 szerinti tanúsítási folyamat kissé eltér a többi szabvány szerinti tanúsítástól, éppen ezért ajánlatkérés előtt, kérem, keresse fel irodánkat a felsorolt elérhetőségek valamelyikén.

 

Keresés

Gyors információ

Cégünk rendszertanúsításokkal és képzésekkel kapcsolatos szolgáltatásairól felmerülő kérdése esetén kérem hívja munkatársunkat információs vonalunkon, ahol részletes szakmai válaszokat kaphat a kérdéseire.
icon telefon3

Információs telefonszámunk:
+36-23-444-275